Vásárlás , Szállítás

Minta megérkezésének határideje:

Minta vásárlás esetén amennyiben paypalon keresztül fizetsz a mintát azonnal megkapod.

Bankkártyás fizetés esetén: a számlát munkaidőben 1 órán belül elküldöm, munkaidőben történő fizetés esetén a mintát 1 órán belül megkapod. Hétvégén és munkaszüneti napokon ez akár 48 órát is igénybe vehet.


Átutalás esetén: amennyiben lekönyvelték a számlámon az összeget munkaidőben 1 órán belül elküldöm a mintát. Hétvégén és munkaszüneti napokon ez akár 48 órát is igénybe vehet.

Egyéb Információk:

Kérlek nagyon figyelj oda, hogy jó legyen a megadott e-mail címed, ahová át fogom küldeni a pdf file-t, mert mégegyszer nem tudom átküldeni. Amennyiben freemail vagy citromail címmel rendelkezel nagy valószínűséggel nem kapod meg a letöltéshez szükséges email-t, ilyenkor kérlek írj az oldalnak üzenetet. Amennyiben nem találod a levelet a "beérkezett levelek" mappában kérlek nézd meg a "spam" és "promóciók" mappákat is, mert sok esetben oda rakja be a küldött email-t. A játékok elkészítése horgolási alapokat igényel. Ha nem tudsz horgolni, a minta alapján nem fogod tudni elkészíteni a játékokat! Amennyiben kiküldtem email-en a mintát, pénz visszafizetése nem lehetséges!

Szállítás megvásárolt kész termékek esetén:

Foxpost-tal küldöm a csomagokat, melynek ára:

- Automatába küldés ára, csomag mérettől függetlenül: 1141 Ft

- Házhoz-szállítással csomag méretétől függően : 2157 - 4189 Ft. Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy mekkora csomag méretbe férne bele az általad rendelt termék/ek, írj üzenetet, és én megmondom neked, melyik csomag méretet tudod bejelölni a vásárlásnál, a szállítás fülecske alatt.

- 30,000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költség : 0 Ft Foxpost automatába!

- 40,000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költség : 0 Ft házhoz-szállítással is!